top of page

Deel jij mijn visie?

Mijn visie wordt bepaald door twee belangrijke punten.

  1. De gezondheid van de mens. Er wordt veel gepraat over gezonde voeding en hoe belangrijk dit voor ons is. Ons lichaam reageert op wat we eten. Gezonde voeding brengt ons lichaam in balans.

  2. De vervuiling van de aarde. Er wordt volgens mij nog te weinig stilgestaan en nagedacht over de vervuiling die we met ons allen aanbrengen aan onze planeet. Iedereen kan helpen om onze aarde wat properder te houden!

Als biokapster help ik waar het mogelijk is en ben me ervan bewust dat mijn kennis kan bijbrengen tot jullie gezondheid en de natuur. Daarom mijn keuze om geen chemische haarkleuringen meer te gebruiken. Reeds 25 jaar werk ik met planten en kruiden die worden vermalen tot poeders en samen met water vormen zij de kleurstoffen voor de haarkleuringen.


Door deze stap te zetten, ontstonden er twee voordelen:

  • Doordat planten en kruiden verteren, komen er geen chemische afvalstoffen meer in ons water en door geen metalen vertubes meer te gebruiken wordt de  afvalberg kleiner.

  • Geen nadelige gevolgen voor je gezondheid omdat er alleen nog maar planten op je hoofdhuid worden aangebracht.

Hou je lichaam gezond.

Met gezonde voeding verzorg je de binnenkant van je lichaam, en met natuurlijke producten op de huid aan te brengen verzorg je jouw lichaam aan de buitenkant. Het ene kan niet zonder het andere als we ons lichaam gezond willen houden.


Kies dus voor natuurlijke producten voor het verzorgen van jezelf. Mijn team en ik staan voor jullie klaar.

Kom vrijblijvend langs of lees over de behandelingen en de producten op de website www.biokapsalonattisch.be


Op deze manier draag ik een steentje bij voor de mensheid.


Hartelijke groet,

Isabelle

Copyright @Monteny Isabelle

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page