Attisch-shoot168_JPG.jpg

I'M Bio Energetic 

 

De naam is ontstaan uit mijn naam: Isabelle Monteny.

Ik ben al enkel jaren bezig om mijn eigen Bio-shampoos en afwerkingsproducten samen te stellen zonder enige toevoegingen van chemische producten. Ik heb daarom de keuze gemaakt om met biologische producten te werken. Mijn doel is mensen bewust laten worden van producten die goed zijn voor hun gezondheid en de natuur. Het deel 'energetic' in de naam staat voor het feit dat mijn producten energetisch ingestraald zijn en ze bevatten bovendien een halfedelsteen.

 

Met je aankopen doe je niet enkel goed voor je eigen lichaam maar je draagt ook een steentje bij aan het milieu. Ik maak namelijk gebruik van heropvulbare flessen, en recycleerbare verpakking  kom langs in Biokapsalon Attisch in Nieuwpoort en vul je fles opnieuw. Bovendien wordt er per gekocht product ook een deeltje geschonken aan het Ujeli Care Centre (lees alles over dit project op ujelicarecentre.org)

Haarvriendelijke kapster 

 

Ik volgde reeds verschillende haarvriendelijk online trainingen. Haarvriendelijk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel zodat trainingen met hart voor kapper én klant zijn opgezet. De kennis die ik met deze trainingen heb opgedaan, verwerk ik in alles wat ik doe.

Biokapsalon Attisch

Isabelle Monteny
Marktstraat 39
8620 Nieuwpoort

Telefoon: 058 23 99 25
E-mail: info@biokapsalonattisch.be

www.biokapsalonattisch.be

logo_haarvriendelijk-01.png